Gastenboek

Een berichtje in het gastenboek is zeer welkom! Vragen, opmerkingen of discussie over beschreven casuïstiek zijn meer dan welkom.

8 reacties op “Gastenboek

 1. Dag Milou, ik las je interview in Arts en Auto. Prachtig verhaal, mooie en bijzondere carrière en leuk dat je regelmatig in Sengerema bent! Ik ben in 1977 begonnen als huisarts in Ede maar mijn ervaringen in Afrika hebben mij voor altijd getekend. Onze oudste dochter was met haar gezin op bezoek medio ’17 toen Hilde er nog zat. Sengerema blijft leven voor mij, bestaat dit jaar 60 jaar! Wij hadden een “van Hemel’s incubator” voor de prematuren, ken je die nog? Sterkte met je mooie werk! Groet uit Arnhem Janus Raaijmakers

 2. Deze Verpleegkundestudent wordt enorm enthousiast van het lezen van jouw blog! Wat een ontzettend mooi werk mag je daar doen! Ik zal je verhalen blijven lezen!

 3. Hoi Milou,

  Wat een prachtig mooi project en dito verhalen!
  De trots die jouw verhalen uitstralen is meer dan terecht.

  Respect!

  Groeten
  Paul Dirkes

 4. Lieve Miel,
  Wat is de tijd gevlogen en wat heb je een hoop beleefd en betekend! Ben onwijs trots op je! Altijd al geweten dat je zoveel in je mars hebt.
  Wat zal het leven in Nederland weer wennen zijn en wat zul je het daar missen.
  Komt er niet een avondje of zo? Dan hou ik me aanbevolen en Thea ook.
  Als laaste….vanuit Nedeland een staande ovatie voor jou met ongelooflijk veel respect!
  Geniet van de vakantie en een dikke knuf!
  Brie

 5. Hoi Milou,
  Super dat je deze kans krijgt en grijpt, heel veel succes en plezier, hou ons op de hoogte, ik vind je een topper! Go girl!!!

Selecteer een tab met welk account je een reactie wil achterlaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>